Khalix

KHALIX is leverancier en adviseur van professionele producten en systemen voor restauratie en instandhouding van gebouwen en monumenten. KHALIX heeft zich gespecialiseerd in authentieke producten voor de voeger, metselaar en stukadoor en biedt daarnaast een uitgebreid pakket aan speciaal producten met een hoog probleem-oplossend vermogen.

De medewerkers van KHALIX hebben passie en respect voor monumenten en het op een compatibele, verantwoorde en duurzame wijze restaureren hiervan. Door onze jarenlange praktijkervaring op het gebied van instandhouding, hebben wij voor elke situatie en (probleem)ondergrond een geschikte mortel. KHALIX maakt onderdeel uit van SLP Trading bv uit Borne. Door de unieke samenwerking met deze (moderne) mortel specialist uit het Oosten, varieert het mortelprogramma van authentieke, cementvrije kalkmortels, tot gemodificeerde en zeer hoogwaardige fabrieksmatig geproduceerde mortels.

Bij het duurzaam restaureren en instand houden van een historisch gebouw of monument is er nooit sprake van een standaard oplossing. Een projectgerichte aanpak, kennis en optimale service is een vereiste.

KHALIX biedt:
- Gespecialiseerd product programma voor de professionele gebruiker
- Gecertificeerde producten en complete systeem oplossingen
- Duurzame producten en aandacht voor het milieu
- Concurrerende prijzen door rechtstreekse levering aan de eindverwerker
- Uitstekende logistieke service